Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Βέργαδος, Χρήστος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Διόπτρα (3)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (3)
Συντελεστές
Βέργαδος, Χρήστος (3)
Γαλάτη, Λύντη (1)
Δένδια, Αλεξάνδρα (1)
Παναγοπούλου, Μαρία (1)
Έτος έκδοσης
2017
2019
2023
έως
2023
2019
2017
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (3)
Θέματα
WBVS : Αρτοζαχαροπλαστική (3)
WBVQ : Πιάτα και μαθήματα μαγειρικής: επιδόρπια (2)
WBV : Πιάτα μαγειρικής και μαθήματα / γεύματα (2)
WBTX : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών: σοκολάτα (1)
Είδος
Βιβλίο (3)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (3)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (3)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 3
από
3
αποτελέσματα
1
από 1
Γλυκά παντρέματα...
Γιατί τελικά τα γλυκά... είναι έρωτας!
Βέργαδος, Χρήστος
Δένδια, Αλεξάνδρα (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-618-220-208-1 ||
Διόπτρα
||
2023 ||
Σκληρόδετο ||
232 σελ.
Κυκλοφορεί,
€27.75 (περ. ΦΠΑ 6%)
Γλυκά χωρίς...
Γιατί τελικά τα γλυκά... είναι για όλους!
Βέργαδος, Χρήστος
Παναγοπούλου, Μαρία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-605-933-9 ||
Διόπτρα
||
2019 ||
Σκληρόδετο ||
208 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Σχολείο Ζαχαροπλαστικής
Γιατί τελικά τα γλυκά... είναι εύκολα!
Βέργαδος, Χρήστος
Γαλάτη, Λύντη (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-605-445-7 ||
Διόπτρα
||
2017 ||
Σκληρόδετο ||
248 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*